Nemrég megtekintett szállások

Szálláskeresés

Apartment Atlant, Adler

Egyszerű helyfoglalás itt: Apartment Atlant és más szállodákban, panziókban, apartmanokban, hosztelekben itt: Adler foglalási díj nélkül.

Helyfoglalási rendszerünkön keresztül egyszerűen foglalhat szobát vagy szállást itt: Apartment Atlant (Apartmanok), szállás Adler, de bárhol a világon.

Figyeljen #a Fizetési és lemondási feltételekre itt:# Apartment Atlant. Minden foglalt szobának itt: Apartment Atlant lehetnek mások a feltételei.

Az érkezési és távozási dátum beállítása után csak a szabad szobákat, vagy lakóegységek látja az adott szálláshelyen. A szobák elnevezése alapján látja (Foglalási lehetőségek), hogy ezen a helyen: Apartment Atlant milyen szobáról van szó.

Az ár az egész szállásegységre vonatkozik (pl. szoba, villa vagy többszobás apartman)az egész tervezett tartózkodás idejére és személyekre. Foglalja le szállását itt: Apartment Atlant mindig időben, hogy esetleg más ne foglalhassa le előbb a szobát.

9.9

Apartment Atlant (Apartmanok), Adler

21 ulitsa Kuybysheva , Adler, Oroszország (Szálláshely a térképen)

Apartment Atlant
Apartment Atlant 1Apartment Atlant 2Apartment Atlant 3Apartment Atlant 4Apartment Atlant 5Apartment Atlant 6Apartment Atlant 7Apartment Atlant 8Apartment Atlant 9Apartment Atlant 10Apartment Atlant 11Apartment Atlant 12Apartment Atlant 13Apartment Atlant 14Apartment Atlant 15Apartment Atlant 16Apartment Atlant 17Apartment Atlant 18Apartment Atlant 19Apartment Atlant 20Apartment Atlant 21Apartment Atlant 22Apartment Atlant 23Apartment Atlant 24Apartment Atlant 25Apartment Atlant 26Apartment Atlant 27Apartment Atlant 28Apartment Atlant 29

Located in Adler, 700 metres from Novy Vek Shopping Centre and a 14-minute walk from Saint Sarkis Cathedral, Apartment Atlant offers air conditioning. Offering free WiFi, the property also has a terrace.

This apartment has a living room and a fully equipped kitchen. The apartment also features a bathroom with a bidet.

Yuzhnye Kultury Park is 1.7 km from the apartment, while Ice Cube Curling Centre is 3.5 km from the property. Adler-Sochi International Airport is 3 km away.

Foglalható szobák, árak megtekintéséhez adja meg az érkezés-távozás dátumát.

A szálloda berendezése (Apartment Atlant)

Szabadidős lehetőségek

vízpart

Közlekedés

utcai parkolás

Közös helyiségek

terasz

Szórakozás és szolgáltatások családoknak

gyermekcsatornák

Egyéb

nemdohányzó szobák, lift, hangszigetelt szobák, fűtés, összes közös- és magánhelyiség nemdohányzó, légkondicionálás

Általános feltételek (Apartment Atlant)

Érkezés (órától): 15:00

Távozás (óráig): 12:30

Bankkártya elfogadás a szálláshelyen

No creditcards accepted, only cash

További információ: az elfogadott bankkártyák típusának megismeréséhez adja meg az utazás dátumát.

Fontos információk (Apartment Atlant)

Érkezése várható idejéről előre tájékoztassa a Apartment Atlant illetékeseit. Ezt foglaláskor a „Megjegyzések és különleges kérések” mezőbe írhatja, vagy közvetlenül a szálláshoz is fordulhat a visszaigazoláson olvasható elérhetőségek egyikén. Még érkezés előtt egy bizonyos összeget át kell utalnia a szálláshelynek. A szálláshely a foglalást követően kapcsolatba lép Önnel, és tájékoztatja az átutalás részleteiről. Ha korábban szeretne kijelentkezni, akkor is ki kell fizetnie a tartózkodás teljes árát. A parkolóhelyet nem tudjuk garantálni a helyek korlátozott száma miatt. A szálláson nem tarthatók legény- vagy leánybúcsúk. A szállás lakóövezetben fekszik, a vendégeket kérjük, hogy tartózkodjanak a hangoskodástól.